Om Anna

 

Anna Adolfsson, frilansande webbkommunikatör, skribent och projektledare

facebookinstagramtwitterlinkedinpinterest

 

 

 

Erfaren kommunikatör, som är både kreativ och strukturerad

 

Heliophilia betyder längtan efter att vara i solen. Men det behöver inte betyda en solig sandstrand, utan handlar mer om en plats där man trivs och mår bra. Min plats i solen finns i Verkstadsområdet i Motala, och tack vare den digitala tekniken kan jag arbeta med kunder i både Sverige och världen.

 

Jag är är en planerande strukturfacist som automatiskt organiserar upp ett projekt av varje idé som kommer i min väg. Samtidigt är jag en sprudlande livsdesigner som älskar att vara både kreativ och spontan. Mottot är “Hur svårt kan det vara?” och jag är tacksam för varenda slingrig väg som det lett mig in på. Jag kommunicerar ofta och gärna, oavsett om det är skriftligen eller ansikte mot ansikte, på webben eller från en scen. Att få inspirera andra att leva det liv de drömmer om eller göra vardagen lite mer färgsprakande är en av de saker som ger mig fjärilar i magen.

 

På min meritlista står kundtjänst, turistinformation, guidning, projektledning, risk- och krishantering, webbkommunikation och diverse skribentuppdrag.

 

Trots att de kan se lite brokiga ut när man radar upp dem så här, har de mycket gemensamt. De handlar alla om att strukturera, sammanställa och prioritera vad som är viktigt just för stunden, för att sedan kommunicera och genomföra det som leder framåt mot målet. Det är inte alltid så stor skillnad som man kan tro mellan att coacha en ledningsgrupp i krishantering och att leda en grupp turister genom en ny stad.

 

 

Anna Adolfsson, frilansande webbkommunikatör, skribent och projektledare